ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, iş aramak için evden ayrılan 17 yaşındaki 3 kuzenden 3 günden beri haber alamayan aileleri polise kayıp başvurusu yaptı.

Kayıp gençlerden Hemberi Süt'ün annesi Cemile Süt, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 9 Temmuz Pazartesi günü iş aramak için evden ayrıldığını söyledi.

O günden beri oğlundan haber alamadıklarını ifade eden Süt, "Ben İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundum. Haber bekliyoruz. İlk defa eve gelmedi. Tanıdık ne kadar akrabam varsa sordum ama herhangi bir ize rastlayamadım. 3 gündür kendisinden haber alamıyorum." dedi.

Hattab Süt'ün annesi Aynur Süt ise oğlunun da kuzeni Hemberi ile aynı gün sabah saatlerinde kahvaltısını yaptıktan sonra iş aramak için evden ayrıldığını belirtti.

Kahta'da neredeyse aramadık yer bırakmadıklarını ifade eden Süt, "Emniyete kayıp başvurusunda bulunduk. Hayatından endişe ediyoruz. Eğer çocuğumu gören olursa bize haber versinler ya da en yakın polis merkezine bilgi versinler. Çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Gerekirse özel bir ekip kurulmasını istiyoruz. Çocuklarımızın sonunun da Eylül ve Leyla gibi olmasını istemiyoruz." ifadelerini kullandı.