Bir günlük yeni yıl tatilinden sonra toplanan ve hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden Afjet Afyonspor’da moraller iyi. Yeşil-Siyahlılar, bugünkü Gazişehir maçında sınavdan geçecekler.

Görüşmeler

10 Günlük hazırlık kampını çok maç yaparak tamamlamak isteyen Teknik Direktör Hasan Şimşir görüşmelerini sürdürüyor. Bugün saat 14.00’te Gazişehir Erzurum BBş spor ile ilk özel maçını yapacak olan Afjet Afyonspor, 8 Ocak’ta Karşıyaka, 10 Ocak günü de Tokat Erbaa ile karşılaşacak.

Artar mı?

Hazırlık maçı sayısını artırmak isteyen ve bu yöndeki görüşmelerini sıklaştıran Şimşir; ”Hazırlık maçı ligin aynası olacak. Bu yüzden yapacağımız her özel maçı önemsiyorum. Çünkü ligin ikinci yarısında, ilk yarıdaki sıkıntıları yaşamak istemiyorum” dedi.

Düşürdü

Yeni yıla günde çift idman ile başlayan Şimşir, bugünü özel maç ile geçiştirecek. Yarından itibaren yine günde çift idman yaptıracak olan Şimşir, sabah çalışmasını kros ve kondisyon, akşam çalışmasını ise teknik, taktik idmanı şeklinde yaptıracak.

Gürakar’da izleyecek

Önceki gün Antalya/Kundu’ya giden ve Afjet Afyonspor’ un antrenmanını izleyen Afjet Afyon Başkanı Ali Rıza Gürakar, bugün yapılacak Erzurum BBŞ spor maçını da takip etmesi bekleniyor.

Moral

Gürakar’ın kampı ziyareti hem teknik heyetin, hem de futbolcuların moral motivasyonunu artırdı. Kampı ziyaret edip kısa bir sohbetin ardından özel işleri nedeniyle kamp yârinden ayrıldığı söylenen Gürakar’ın, bugünkü hazırlık maçının yanı sıra, 8 Ocakta yapılacak Karşıyaka maçını da izleyeceği öğrenildi.