Buna göre ikinci yarıda Şimşekler Pazar günü dışında 5 maçını Cumartesi günü deplasmanda, bir maçını ise Çarşamba günü oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2017-2018 sezonu 2 Lig ikinci yarı fikstürü açıklandı. 17 haftalık periyotta oynanacak olan ikinci yarı, 20 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve 5 Mayıs Cumartesi günü oynanacak maçlarla sona erecek. 2.lİg Kırmızı grupta mücadele eden Afyon temsilcisi Afjet Afyonspor’ un da ikinci yarı takvimi netleşti. İkinci yarıyı evinde Tokatspor mücadelesiyle açacak olan Mor Beyazlılar, kapanışı ise deplasmanda Hatay karşılaşmasıyla yapacak. Sezon sonunda Play-Off hedefine ulaşılması durumunda ise Mor beyazlıların takvimi uzayacak.

CUMARTESİ DEPLASMANDA 5 MAÇ

Öte yandan açıklanan fikstüre göre Afjet Afyonspor ikinci yarıda Tuzla , Eyüpspor Sarıyer Sancaktepe ve Hatayspor ile deplasmanda, Cumartesi günü oynayacak. Mor -Beyazlılar tek hafta içi maçını ise Bodrumspor ile evinde yapacak. Bu 4 maç dışında tüm takımlarla Pazar günü oynayacak olan Şimşeklerin en fazla maç yapacağı ay ise 9 mücadeleye çıkacağı Şubat ve Mart ayları olacak. Mart’ta 5 maç yapacak olan Afyon ekibi, Ocak’ta 2 Mayıs’ta ise sadece 1 maç yapacak.