Pazar günü ligde orta sıralarda mücadele veren Akşehirspor’u konuk edecek Hisarspor, sahaya yansıtacağı oyun planı üzerinde durdu.. Alacağı bir galibiyetle seriyi sürdürme hedefindeki Yeşil Beyazlılar’ın, Teknik Direktör Ahmet Başkurt gözetiminde yapılan idmanda oldukça hırslı oldukları gözlerden kaçmadı. Kıran kırana bir maç sergileyen ve performansları ile göz dolduran Yeşil Beyazlılar, galibiyete yakın taraf olduğunu da gösterdi.
Hisarspor, Akşehir maçının en önemli taktik çalışmasını tesislerde gerçekleştirdi.

ÖNCE KONDİSYON

Yeşil Beyazlılar, saat 14.30'da start alan idmanın ilk kısmında fizik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yardımcı Antrenörler gözetiminde yükleme yapan futbolcuların, tamamen zorlu maça endekslendikleri, sergiledikleri performansla ortaya çıktı.

KIRAN KIRANA

Kondisyon ağırlıklı idman sonrası çift kale maça geçen Hisarspor, rakiplerini durduracak oyun planını sahaya yansıttılar. Alacakları galibiyetle yükselişini sürdürmek isteyen Yeşil Beyazlıların maçtaki ciddiyetleri dikkatlerden kaçmadı. Tüm oyuncuların katıldığı idmanda sahaya çıkacak ilk onbir ile yedek ağırlıklı takım karşı karşıya geldi. İlk yarıda yendiği rakibe rövanşı vermeyeceğini gösteren Yeşil Beyazlıların, ligde kalma mücadelesi veren Akşehirspor karşısında kazanırsa Play Aut anlamında da bir avantaj kazanma ihtimali olacak. 


Taraftar Pazar’a Yok

Hisarspor taraftarı, 1 maçlık cezasını Akşehirspor ile Pazar günü oynanacak maçta çekecek.

Hisar taraftarı, Davraz maçında çıkan olayların ardından alınan 1 maçlık cezanın ilkini Akşehirspor ile Pazar günü oynanacak maçta çekecek. Çıkan olayların faturasının tüm Hisar camiasına kesilmesinin sıkıntısını yaşayan ve Akşehir maçında da takımının yanında olamayacak taraftar, yine de takımını yalnız bırakmama konusundaki kararlılığını gösterecek. Maçı stadyuma yakın evlerden izlemesi beklenilen taraftarın vereceği manevi destek de maçın kazanılmasında önemli rol oynayacak.

Kulüp Asbaşkanı Murat Dede, Hisarspor taraftarının bu şekilde cezalandırılmasına bir anlam veremediklerini ifade etti. Çıkan olayların faturasının tüm Hisarspor camiasına kesilmesinin futbolun ruhuna aykırı olduğuna dikkat çeken Dede “Federasyonun önümüzdeki sezonlardan itibaren ceza sistemini değiştirmesini bekliyoruz. Olay çıkartan ya da karışan taraftarların alınmaması daha doğru bir karar olacaktır” dedi.