Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hisarspor, Sandıklıspor ile Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sıklaştırdı. Teknik ve taktik ağırlıklı idmanda genel olarak iyi bir performans sergileyen ve atak bir oyun anlayışı üzerinde duracağının sinyallerini veren Hisarspor’un görüntüsü, galibiyete olan inancı arttırdı. Hisarspor Sandıklıspor’ la ligin ilk haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.

Hedef galibiyet

Bölgesel ligde yeşil beyazlıların tam kadro yaptığı idmanda teknik adamlar maçta sahaya yansıtılacak oyun planını uygulattırmaya başladı. Orta sahadan başlayacak presle rakibini kendi sahasına hapsetme, böylece kendi oyununu oynamak isteyen Yeşil Beyazlılar, idmanda sistemsel eksiklikleri gidermeye yönelik varyasyonlar üzerinde durdular.
“Daha’da iyi olacağız”
Teknik Direktör Ahmet Başkurt, takımının her geçen gün daha iyiye gittiğini, bazı oyuncuların fiziksel eksikliklerini büyük ölçüde giderdiğini söyledi. Takım olma yolunda atılan adımların getirilerini ligde almak istediklerini belirten Başkurt, oyuncularına maç boyunca garanti oynamaları uyarısında bulundu.