Başkan Murat Dede, oyuncuların büyük bölümü ile anlaşmak istediklerini söyledi.

Hisarspor Kulübü Başkanı Murat Dede, iç transferde isimleri telaffuz edilen ve geçtiğimiz yıl takıma önemli katkılar sağlayan futbolcularla mutlak suretle anlaşacaklarını söyledi. Bir üst lige giden yolda yepyeni bir takım kurmak yerine iskeleti korumanın daha akılcı olacağına dikkat çeken Dede “Biz bu sezon şampiyonluğu yakaladık.. Zaten iyi bir kadromuz var ve bu nedenle iskeleti koruyarak açıkları kapatmak için transfer yaparak kadroyu gereksiz yere şişirmeyeceğiz" dedi. Hisarspor’da yönetim bu hafta içerisinde bir araya gelerek gelecek sezonun planlamasını yapacak.

Futbolcularımız ile anlaşmak istiyoruz

Geçtiğimiz yıl oynadıkları futbolla göz dolduran oyuncularla anlaşmak istediklerini, bu konudaki düşüncelerini oyuncularına söylediklerini belirten Dede"Transfer Komitemiz bu konuda belirlenen kriterler dışına çıkmadan geçen yıl takıma büyük katkı yapan isimlerle yeniden anlaşma zemini arayacak" diye konuştu.

Bu takıma sahip çıkılmalı

Hisarspor’un istediği hedeflere ulaşmasının birlik ve beraberliğin sağlanması ile mümkün olacağını savunan Dede, bu anlamda herkesten üzerine düşeni yapmasını istedi. Büyük paralar harcamanın, har vurup harman savurmanın sadece sezon öncesi göz boyayacağını, gerçek başarıyı bu tür bir politika izlemekle mümkün olamayacağını dile getiren  Dede “Gerçek anlamda birlik ve beraberlik sağlanırsa biz o zaman hedefe ulaşırız. Aksi takdirde ne kadar iyi takım kurarsanız kurun bu mümkün olmaz" diye konuştu.

Gidene kapımız açık

Kadrolarında kendilerini ispatlayan iyi isimlerin bulunduğuna dikkat çeken Dede, “Üst liglere giden oyuncularımıza dur deme gibi bir lüksümüz olamaz. Biz çok daha iyi yerlere gitmelerinden ancak mutluluk duyarız” diyerek açıklamalarını tamamladı. Dede, takımı şampiyonluğa ulaştıracak en doğru isimle de yakından anlaşacaklarını ifade etti. .”