Teknik direktör Ahmet Başkurt gözetiminde çalışan kırmızı siyahlı ekip, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik direktör Ahmet Başkurt, kamp dönem sonrasında Pazartesi günü toplanarak Sandıklıspor çalışmalarına başladıklarını söyledi. Maçları tek tek değerlendireceklerini ve ligi kayıpsız bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkurt ‘’Şuanda ligde her şey bitmiş değil biz kendi müsabakalarımızı kazanacağız ve rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz bütün müsabakalarımızı tek tek ele alıp hepsini yenerek gideceğiz. Bununu için çok çalışacağız. Yeni transferlerimiz de takım ile uyum sorunu yaşamadılar ve gerçekten nokta transferler gerçekleştirdik.  Ligi iyi bir başlangıç yapacağımıza ve bunun devamının geleceğine inanıyorum’’ dedi.

Başkan Dede’den “destek daveti”

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Hisarspor Kulüp Başkanı Murat Dede, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerinden söz ederek, takıma yapılan takviyeler ile takımı daha da güçlendirdiklerini söyledi. Başkan Dede, bu hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Sandıklıspor maçında takımı desteklemek için tüm sporseverleri maça davet etti.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla takımı kamp aldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Murat Dede; "Takım için çok iyi bir devre arası geçirdik. Yaptığımız takviyeler ile de takımı daha da güçlendirdik. Yeni hocalarımızla birlikte oluşturduğumuz sinerji ile ikinci yarıda daha iyi bir oyun anlayışı ortaya koyan takım oluşturduk. Bu yakaladığımız sinerji ile seyircilerimizin de ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da bizlere vereceği destekle ligde hedefimize adım adım ilerleyeceğiz. Lige verilen ara bu hafta sonu yapılacak karşılaşmalar ile son buluyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçımda evimizde Sandıklıspor'u konuk edeceğiz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için bu karşılaşmayı mutlaka alıp, ardından da galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan ile ayrılacağımıza olan inancımız tamdır. Takıma gönül veren herkesi bu maça bekliyoruz. Başarı için sizlerin vereceği destek bizim için çok önemli. O nedenle pazar günü saat 14.00'deki maçımıza herkesi mutlaka bekliyoruz" dedi