Afyonkarahisar temsilcileri Sandıklıspor ve Hisarspor, Bölgesel Amatör Ligde bambaşka bir görüntü vermeye devam ediyor. Hisarspor haftalardır galibiyeti unuturken, Sandıklıspor ise aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Hisarspor, ilk hafta Sandıklıspor ile deplasmanda berabere kalarak ligde puan ile başlarken diğer haftalarda başarısız sonuçlar alarak ligde son sırada yerini aldı. 

BÖLGESEL Amatör Lig 8’inci grupta Afyon temsilcilerinden Hisarspor,5’inci haftada da bekleneni veremez iken, Sandıklıspor evinde Torbalıspor önünde zorda olsa bir galibiyet almasını bildi. 

5 MAÇTA 12 PUAN KAYBETTİ

Hisarspor, şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ilk 5 haftasında çizdiği performansla zirvenin uzağında kaldı. 5 maçta sadece 3 beraberlik alan Hisarspor, diğer maçların 2’sinde yenildi. Haftayı 3 puanla kapatan Hisarspor puan sıralamasında 13’üncü sırada yer alıyor. Hisarspor ile lider arasındaki 12 puan fark var.

SANDIKLISPOR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜYOR

Diğer temsilcimiz Sandıklıspor ise şimdiye kadar oynadığı beş karşılaşmada 13 puan ile ikinci sıradaki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta evinde Torbalıspor takımını 2-1 yenen kırmızı beyazlılar hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Kuşadası maçını kazanmaları halinde kırmızı beyazlılar şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacak.