Hisarspor Kulübü Başkanı Murat Dede, teknik adamların istekleri doğrultusunda yapılacak transferleri çok iyi oyuncular olmasına dikkat edeceklerini söyledi. Bu konuda kesinlikle yanlışa düşmek istemediklerini belirten Dede, “O nedenle yanılmak istemiyoruz. Belirlenecek eksiklikleri acele etmeden, gerekli yerlere yaparak sezonu yanılgıya düşmeden kapatmak istiyoruz" dedi.

Hisarspor biri forvete olmak üzere iki oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için arayışlarına başladı.

TAKVİYELER OLACAK

Takımın genel olarak iyi durumda olduğunu ancak eksikliklerinin bulunduğunu belirten Başkan Dede, bu nedenle transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Bu eksikliklerin giderilmesi için transfer yapılacağını ancak bunların takıma katkı yapacak, direkt forma giyebilecek kalitede olmasına özen göstereceklerini belirten Dede, yanlışın kendilerine pahalıya mal olabileceğini söyledi. Bu nedenle Transfer Komitesi’nin de girişimlerinin sürdüğüne vurgu yapan Dede, “Böyle bir ihtimali ortadan kaldırmak için ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu.

İYİ OLACAK

Yeni sezon hakkında şu an için konuşmanın erken olacağını savunan Dede, "12-13 iyi transfer yapmayı düşünüyoruz. Ancak kamp sırasında belirlenen eksikliklerin giderilmesi noktasında olacağı için şu an için de bu konuda aceleci olmadan, ince eleyip, sık dokuyarak eksik mevkilere takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Onların katkısı, genç oyuncuların dinanizmi ile inşallah bu sezon çok iyi işler başaracağımıza inanıyo