Bölgesel Ligde kimin olacağı Pazar günü Saat 15.00’da Hisarspor ile Salar Belediyespor karşılaşmasından sonra belli olacak. 

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve ligi Sandıklıspor'un altında bitirerek direkt alt lige düşmeden Play-Out oynamaya hak kazanan Hisarspor, bu yıl Afyonkarahisar Amatör Süper Lig'de şampiyon olan Salar Belediyespor üst lige yükselmek için Play-Off oynamak için karşı karşıya gelecek. Yenişehir Stadı'nda Pazar günü oynanacak olan heyecan dolu karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta bu yıl istediği gibi mücadele edemeyen ve Hisarspor ,ligde kalmak için Afyon Amatör Süper Lig'i şampiyon bitiren Salar Belediyespor ile BAL'da kalmak için mücadele edecek. Lig'de kalarak gelecek sezon ki planlamaları daha iyi yapmaya hazırlanan Hisarspor cephesi önce Salar Belediyespor engelini aşmak zorunda. Salar cephesinde de durumlar farklı değil. Bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak önemli puan kayıplarına rağmen şampiyonluğu alan Salar Belediyspor'un BAL'a yükselmesi için bu son fırsatı. Beyaz inciler, Hisarspor'u mağlup ederek gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeyi hedefliyor.