Maç sonunda açıklamalarda bulunan Afyon Belediyespor Koçu Hasan Özmeriç, hiç beklemedikleri bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Özmeriç, şöyle konuştu, “Devreye 23’lü sayılar ile girmek maçı çok zora soktu. 30’da 5 üçlük kendi çemberine atış ve sayıların çoğu da set hücumlarından olmayan atışlar oldu. Daha sonra ikinci yarı bir ara ritim yakaladık fakat maalesef ki sakatlıklar da çok canımızı yakıyor. Ali’nin belinde ciddi problem var fakat mecburen oynattık ağrılar içinde oynadı ve çıkmak istediğini söyledi haklı olarak. Ciddi bir rotasyon eksikliği yaşıyoruz kısalarda İbrahim ve Serkan 37-38 dakika oynadı fakat her şeye rağmen bizim böyle bir oyun oynamaya hakkımız yok Perşembe günü bunu telafi ederek beşinci maçı Bursa’ya bırakacağız” dedi.

“Tuğberk yok. Sezonu kapattı”

Takımda bulunan sakat oyuncular hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Özmeriç; “ Şu anda Tuğberk yok. Sezonu kapattı, Ali’yi sizler de gördünüz sinir sıkışması var ve bir şekilde rahatlayamıyor. Bugün çaresiz kaldığımız için Ali’yi oynattık. Douby’nin ise kemik problemi iyileşmiş fakat tendonlarda sıkıntı olduğunu söyledi doktor. Dünkü antrenmanda eline bir top geldi ve hemen topu bıraktı. Sakatlıklar ile ne gibi gelişmeler olacak bilemiyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

“4.maçı kazanmak için elimizden geleni yapıcaz”

Türkiye Basketbol Ligi çeyrek final play-off üçüncü maçında evinde Bursaspor Durmazlar’a 67-57 ile yenilen temsilcimiz Afyon Belediyespor’da takıma kazandırılan isimlerden Engin Emre Bayav, kaybettikleri için üzgün olduklarını ancak serinin dördüncü maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Tecrübeli oyuncu; “ Öncelikle saha avantajımızı kazanamadığımızdan dolayı üzgünüz. Dört tane oyuncumuzun eksikliğinin verdiği dar rotasyonda oynamaya çalışıyoruz. Bugün sahada çalıştıklarımızı uygulayamadık fakat seri daha bitmedi. Kendi evimizde bir maç daha kazanarak seriyi Bursa’ya taşımak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.