Teknik Direktör Hasan Şimşir, 19 maçlarının kaldığını ve her birinin final niteliğinde olduğunu belirtti.

TFF 2.Lig Kırmızı grupta 16. hafta maçları Cumartesi günü iki  Pazar günü ise 7 karşılaşma oynanacak. Ligde 4. Sırada bulunan  Afjet Afyonspor, deplasmanda grup beşincisiKeçiörengücü Spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda en yakın takipçisi Kastamonuspor ile 0-0 kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Afjjet’te tek hedef galibiyet. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak üç puanı hanesine yazdırmak isteyen Mor  Beyazlı takım, hem geçtiğimiz hafta alınan beraberliğin yaralarını sarmak hem de yeni bir galibiyet serisi elde etmek istiyor. Şampiyonluk için bundan sonra kalan maçlarını kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Şimşir: “Önümüzde çok önemli 19 maç var. Her maç final havasında olacak. Keçiörengücü karşılaşmasını kazanarak

ilk engeli aşmak istiyoruz” dedi.

15 haftadır liderlik koltuğu için uğraş veren Afjet Afyonspor Cumartesi  günü  deplasmanda grup beşincisi olan Keçiören ile karşılaşacak. Zorlu maç, Cumartesi  günü saat 13.30’da Ankara Aktepe stadyumu’nda oynanacak. Ligde sadece 1 mağlubiyeti bulunan Mor- Beyazlı takım, 34 puana sahip. Oynadığı 15 maçta 26 gol atarak bu alanda zirvede olan Afjet, kalesinde ise sadece 12  gol gördü. Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olan Afjet Afyonspor’da hedef Cumartesi günkü maçı kazanmak. 

Kritik 90 Dakika

Zorlu Keçiören Spor maçının hazırlıklarını başlayan Afjet Afyonspor, Perşembe günü bitirip maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Kastamonuspor deplasmanındaki beraberliği bir kaza olarak değerlendiren Teknik Direktör Şimşir: “90 dakika boyunca çok iyi oynadık ama gol atamadık. Artık önümüze bakacağız. İlk hedefimiz Keçiören Spor maçını kazanmak. Şampiyonluk yolunda 19 maçımız kaldı. Her maçı ayrı ayrı düşünceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığı hiç önemli değil. Biz kazandıkça şampiyonluk şansı devam edecek. Amacımız kalan 19 maçı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek. Tek isteğimiz, taraftarlarımızın bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmaması” diye konuştu.