Bayramların insanların kenetlenmesinde en önemli vesile olduğuna dikkat çeken Parsak, “Türk Milleti zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreci el ele vererek aşabilecek kudretteyiz. Mübarek Ramazan Bayramı kenetlenmek için bizlere katkı sunacaktır” dedi

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bayramın ikinci günü gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasına katıldı. İl protokolü ve programa katılanlarla bayramlaşan Parsak, “En kötü günümüz böyle olsun” temennisinde bulundu. 

Protokol bayramlaşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katılan Parsak, burada MHP İl yöneticileri, ilçe teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Oldukça geniş bir katılımın sağlandığı programda konuşan Parsak, MHP yaşadığı müddetçe Türk Devleti’nin ebedi bekasının süreceğini ifade etti. MHP’nin Türk Milleti’nin kalesi olduğuna dikkat çeken Parsak, “Varlığını ebedi devletine ve Türk Milleti’ne adayan MHP dün olduğu gibi bugünde dimdik ayaktadır” dedi.

FİTNEYE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin teminatı olduğunu kaydeden Parsak, “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen insanların oluşturduğu birlik Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Karşılıksız ülke sevdasının, karşılıksız bayrak sevdasının yegane adresi olan Milliyetçi Hareket Partisi fitneye asla geçit vermeyecektir. Mübarek Ramazan ayında bugün safları daha fazla sıklaştırdık. Aramıza nifak tohumları saçmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Bugün burada 4 yaşındaki evladımızda bununuyor, 80 yaşını aşmış büyüklerinmizde bulunuyor. 7’den 70’e herkes bu yuvada yaşamanın gururunu hissediyor” dedi. 

OCAKTA YETİŞMEK AYRICALIKTIR

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, partideki bayramlaşmanın ardından İl Başkanı Mehmet Karagöz ve teşkilat üyeleri ile birlikte Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Şubesi’ne geçerek ülkücü gençlerle de bayramlaşdı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve ocak yöneticileriyle bayramlaşan Parsak, Türk gençliğinin Ocak kültürü alarak vatanına ve milletine çok daha sıkı bağlandığını ifade etti. Kendisinin de yıllarca Ülkü Ocakları’nda bulunduğuna dikkat çeken Parsak, “Gençliğimizin en güzel yılları Ülkü Ocakları’nda geçti. Kur’an, Bayrak, Millet, Devlet sevdası öğretilen ocağımız ilelebet varlığını sürdürecektir. Ülkü Ocaklarında yetişen gençlerin vatanına nasıl sahip çıktığını herkes görmektedir. İnşallah bizden önce nasıl ülkücü yetiştirildiyse, bizler nasıl yetiştirildikse bizden sonra da aynı düstur içinde gençlerimiz bu ocaklarda yetişecektir” dedi.

Parsak ziyaretleri tamamladıktan şehidimiz Piyade Komando Er Eren Karaca’nın babasını ziyaret ederek bayramlaştı. Yine bayramın ikinci günü babasını kaybeden MHP eski il başkanlarından Ramazan Çallı’nın eğvine giderek taziyede bulundu. Parsak son olarak Danışmanı Samet Karpuz’un ablasının düğününe katılarak aileyi tebrik etti.