TFF 2.lig kırmızı grupta ikinci yarı maçları hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Temsilcimiz Afjet Afyonspor, ikinci yarının ilk maçını evinde Tokatspor ile yaptı. İlk yarısının 0-0 bittiği karşılaşmada mor beyazlı temsilcimiz karşılaşmayı Aykut ve Oltan’ın golleri ile maçı 2-0 kazanarak hanesine üç puanı yazdırdı. Maç sonunda mor beyazlı takımın başarılı genel Menajeri basın ile bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı. Çelik, “ Gerçekten devre arasında güzel bir kamp geçirdik. Ligin hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında oynanan maçlar çok zor geçer. Futbolcu kardeşlerim gerçekten özveriyle çok iyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildiler. Bulunduğumuz konum itibariyle de artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. İnanılmaz bir eforla, özellikle ikinci yarı çok iyi oynadılar ve isteklerini sahaya yansıttılar. 

Üç puanı hak ettik

Üç puanı hak ettikleri bir oyun sergilediklerini belirten Çelik, “İnşallah bunun devamını getirerek layık olan şehrimizin hedeflediği şampiyonluğu elde ederiz. Bunun yanında da tabi ki inanmış ve kenetlenmiş Valimiz ’den, Belediye Başkanımızdan, değerli yöneticilerimiz ’den, Emniyet Müdürümüz ve siz değerli basın mensuplarının birlik ve beraberliğinden bu takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Futbolcular üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapıyorlar. Bu çok kolay bir şey değil, bunu el birliğiyle başaracağız” dedi

Bize karşı önlem alıyorlar!

Puansal anlamda bulunduğumuz yer itibariyle bütün takımların önlem aldığı belirten Çelik, “ Şehrimiz, Stadımız çok güzel, bunları bu şekilde değerlendirmek gerekir. Bu arkadaşların hakkını vermek lazım, Burada telafisi olmayan maçlara girdik. Bütün iş tekrar dolanarak birlik ve beraberliğe geliyor. Şuan 41 puanımız var, iyi sonuçları elde ederek bu görevimizi başarıyla yapmak istiyoruz.

Hakemler bizi ilgilendirmiyor

Gazetecilerin hakem performansı nasıldı? Sorusuna da cevap veren Çelik, “ Bizim için saha dışındaki etkenler önemli, biz sadece oyunumuzla ve futbolumuza bakıyoruz. Kendileri de zaman zaman hata yapabiliyor, arkadaşlarımız saha içinde gerekeni yapıyorlar” açıklamalarına yer verdi.

Biz 1.ligi hak ediyoruz

AFJET Afyonspor’ un tecrübeli oyuncusu Nazmi Candoğan, “ Hücum bölgesinde ilk yarı pek etkili olamadık. Rakip takım iyi kapandı ve ilk yarı iyi de oynadılar. İkinci yarı taraftarımızın desteğiyle ataklarımızı sıklaştırdık ve bunun sonucunda golümüzü de bulduk. Tokatspor hocasına biraz önce sorduğunuz soruya cevap verirsem bu ligin favori takımı biziz. Bunun nedeni ise, bütün takımların statlarına bir bakın, hangi takım 1.liği hak ediyor. Her şey ortada, bizde bu güzel şehrin takımını iyi yerlere taşımak istiyoruz. Allah inşallah şampiyonluğu bize nasip eder” duygu ve düşüncelerine yer verdi.