TFF ikinci Lig kırmızı Grup’ta mücadele eden Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor ligin 16. Haftasında deplasmanda zorlu Keçiören maçın hazırlıklarına Salı günü Kocatepe Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hasan Şimşir önderliğinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ilk olarak düz koşu ve ısınma hareketleri yaptılar. Ardından 5’e 2 top çalışması yapan Mor-Beyazlı ekip antrenmanın ana bölümünde yarı sahada pas ve koordinasyon çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde soğuma hareketleri yapan temsilcimiz, antrenmanı sonlandırdı.

Moraller yerinde

PTT 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Mor-Beyazlı temsilcimiz Afyonspor’ da hafta sonun alınan beraberliğin ardından moraller düzelmişken Teknik Hasan Şimşir, bunu daha da yükselterek takımın moralini yüksek tutmayı başardı. Dün yapılan antrenmanda Ömer ve Fatih haricinde eksik oyuncu bulunmazken, takımdaki futbolcuların da birbirleriyle olan iletişimi de dikkat çekti.

Şimşir dikkat çekti

Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor’ un Teknik Patronu Hasan Şimşir, bu hafta deplasmanda alınan beraberliğin ardından takımla toplantı yaparak, bu maçı unutmalarını söyledi. Ligin 16. Haftasında zorlu Keçiören spor maçında bu galibiyeti getirecek yetenekte olduklarını belirten Şimşir, bu hafta deplasmanda oynayacakları olmanın avantajını kullanacaklarını belirtti.

Başkan yine takımla beraber

Mor-Beyazlı temsilcimiz Afyonıspor’un Kulüp Başkanı, dün takımın Kocatepe  Stadyumu’nda yaptığı antrenmanı ziyaret ederek oyunculara moral verdi. Teknik Direktör Hasan Şimşir ile özel olarak konuşan başkan , maçın değerlendirmesini de birinci ağızdan aldı. Yapılan her antrenmanı ziyaret ederek takımı yalnız bırakmayan Başkan, antrenman sonrasında futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.

Bu hafta yenmemiz lazım

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Mor-Beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor ligin 16. Haftasında karşılaşacağı Keçiören spor maçı hazırlıklarına başlarken, herkesin aklında galibiyet var. Mor-Beyazlı temsilcimiz, bu hafta deplasmanda kazandığı bir puanın  bu hafta üç puana çevirmeyi planlarken  futbolcular da buna inanıyor.

Futbolcular hırslı

Mor-Beyazlı temsilcimiz Afyonspor’un başarılı futbolcuları, dün Kocatepe Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanda gösterdikleri hırsla hocalarından aferin almayı başardılar. Futbolcular hakem hataları yüzünden kaybedilen maçın ardından oldukça hırslı görünürken, bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maç için mutlaka galibiyet almak istediklerini belirttiler.