Süper ligde şampiyonluk yarışını Emirdağspor ile çekişen Salar belediyespor’un başarılı golcüsü Emirdağspor ile yapılan şampiyonluk  ilgili umutlu konuştu. 

“Kolej takımıyız”

 Şahin “Takım içinde arkadaşlık ortamı çok üst düzeydeydi. Amacımız takımı ligde şampiyon yapmak. Herkes bize bu takım bir şey yapamaz gözüyle bakıyorlardı ama biz başkanımız, yöneticilerimizden, futbolcu arkadaşlarımıza kadar hepimiz bu takımı ligde şampiyon olacağımıza inandık. Elimizden geleni yapmaya kararlıydık. İnanmak başarmanın yarısıdır düşüncesiyle yola çıktık. Önemli olan benim attığım goller değil takımın kazanmasıydı. Bu golleri sadece ben atmadım takım olarak attık. Sonuçta sahada 11 kişi var. Takımın gayesi galip gelmek. Bunun içinde birilerinin gol atması gerekiyor. Belki de biz araç olduk bunda” dedi.

“Hedefimizi şampiyonluk”

Son haftalara girdikçe maçların önemi daha çok arttığını kaydeden Şahin “Ligde şampiyonluk yarışı son haftalarda kafa kafaya gitmeye başladı. Bende takımın bir parçası olarak bu golleri attım. Bu takımın buralara gelmesinde herkesin emeği çok. Zor maçlar oynadık ve bu başarımızın ödüllendirmenin zamanı da bir final maçına kaldı.. Takım olarak arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçı da kazanıp ligde şampiyon olacağız. Buraya kolay gelinmedi. Yönetimimiz bizim için elinden geleni yaptı ve bu emekleri boşa çıkartmak istemiyoruz” diye konuştu.