Lige galibiyetle başlayan ve yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren 1967 Afyonspor alt yapı Takımı’nda teknik patron Turan Saltuk, “Kısa başarılar için değil de uzun başarılar için çalışıyoruz” dedi.

Aydın katıldıkları alt yapı liglerine ‘merhaba’ diyen 1967 Afyonspor, çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Antrenör Turan Saltuk yönetimindeki Mor-Beyazlı ekip, hedef şampiyonluk kupasını kaldırmak olarak belirlendi.

“Modern futbol oynamaya çalışıyoruz”

Üç yıl Afyonda bu okulu açtığını  belirten 1967 Afyonspor alt yapı Takımı’nda teknik patron Turan Saltuk, “Çocuklara oyunsal bilgileri, takım halinde savunmaları, oyun bilgisinde hangi pozisyonda nereleri yapabileceğini öğretiyoruz. Oyuncularımız iki yıldır çok istekli ve arzulu çalışıyor. Hedefimiz her zaman en iyisini yapabilmek. Biz skora yönelik bir takım değiliz, futbolda doğru, modern ve Dünya’nın uygulamış olduğu iyi bir futbolu oynamaya çalışıyoruz. Takım olarak hedeflerimiz var. Kısa başarılar için değil de uzun başarılar için çalışıyoruz. Daha iyi işler yapmak için mücadele vereceğiz” dedi.

“Çabuk Ve Doğru Kazanmak İstiyoruz”

Grubun ilk maçları her zaman final maçı gibi olduğunun altını çizen Saltuk, “Alışma evresinde ilk maçlar her zaman çok zordur. Uzun vadede çalışmanın hakkını aldığımızı düşünüyorum. Fakat sahada kalitemizin bu kadar uzun sürmesini istemiyoruz. Çabuk ve doğru kazanmak istiyoruz. İyi bir takım olduk. Rakiplerimiz de bizim kadar iyi. İyi çalışan ve iyi kazanan ön planda olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.