Yeni sezona sıkı bir şekilde girmek istediklerini ifade eden tecrübeli yönetici, yeni kulüp başkanının seçilmesinin ardından yönetime girecek isimlerin oluşturulduğunu söyledi. Yönetimin de oluşturulmasının ardından 2017-18 sezonu hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Sarıyıldız, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu yineledi.

Çalışmalara en kısa sürede başlayacağız

Önümüzdeki sezonda daha güçlü bir ekip kurmak istediklerini ve bunun için çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını dile getiren Sarıyıldız, seneye rakiplerine adeta korku salan bir takım olacaklarını ifade etti. 

Hedefimiz şampiyonluk

Açıklamalarına devam eden Sarıyıldız; “ Daha önceden de belirttiğim üzere her takım gibi bizler de eksik gördüğümüz mevkilere transfer gerçekleştireceğiz. Amacımız geçtiğimiz sezonlardaki yaptığımız hataları göz önünde bulundurarak bu hatalarımızdan ders çıkarmak ve hata payını en aza indirmek. İnşallah yeni sezonda başarılı olarak şampiyonluk ipini yeniden göğüsleyeceğiz” dedi.

Transferde sık dokuyup ince eliyoruz

Transfer sezonunun açılmasının ardından kısa süre içerisinde geniş kapsamlı bir çalışma içerisine gireceklerini ve yönetim ile beraber ince eleyip sık dokuyacaklarını hatırlatan Sarıyıldız “ Takımımıza transferlerimiz olacak elbet. Tabii yönetimimiz ile ince eleyip sık dokuyarak bize faydalı olabilecek isimleri kadromuza katma çabası içerisindeyiz” diye konuştu. .