Puan cetvelinde basamak basamak yukarıya tırmanan ve önüne çıkan tüm engelleri bir bir aşan Mor beyazlı ekip, yeni sezonda farkını tüm takımlara gösterdi. Her geçen gün daha da Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı..

İlk yarısı 3-0'lık skorla tamamlanan mücadelede, maçın golünü büyüyen bir kulüp haline gelen temsilcimiz, verilen emeklerin de karşılığını fazlasıyla veriyor. Pazar günü saat 13.30'da İnegölspor ile karşı karşıya gelen 2 Lig temsilcimiz Afjet Afyonspor, rakibini 3-2’lik skorla geçerek 11. Hafta mücadelelerinin ardından alınan galibiyet sonrası temsilcimiz Afjet Afyonspor adına Yasin Yener(2) Oltan kaydederek, takımına 3 puanı kazandırmayı başardı. 

"Bomba gibi geliyoruz!"

Sportif direktör İbrahim Çelik, aldıkları galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirerek; "Öncelikle bu galibiyette payı olanlara, sahada canını dişine takarak mücadele eden futbolcularımıza, saha kenarında ellerinden gelen her şeyin en iyisin yapmaya gayret gösteren teknik ekibimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür etmek gerekir.  Uzun lig maratonuna başladığımız ilk haftadan itibaren söylediğimiz tek bir şey vardı; Afjet Afyonspor'u en iyi noktalara getirene kadar mücadele edeceğiz dedik. Bu sözü tuttuğu, aldığı galibiyetler ve bulunduğu konum ile bir kez daha göstermiş oldu" 

"3 golle geçmeyi başardık"

İnegölspor, içinde bulunduğumuz ligin en güçlü, en tecrübeli takımlarından bir tanesi. Bu bağlamda İnegölspor maçı çok kritikti. Hem bulunduğumuz konum hem dış sahada oynadığımız için maçı kazanmaktan başka şansımız yoktu. Neyse ki hem saha içerisinde hem de saha dışında olan herkes elinden gelen tüm gayreti göstererek takımımızın sahadan galibiyetle ayrılmasına önayak oldu." 

"Emeklerimizin karşılığını alacağız" 

"2013 yılından bu yana ayakta tuttuğumuz, asla yıkılmasına izin vermediğimiz takımımızın, iyi günlerini görmek, iyi yerlerde olduğunu görmek verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız gösteriyor. Bu da bizleri çok ama çok mutlu ediyor. Afjet Afyonspor'un layık olduğu en iyi noktaya gelene kadar, her anında daha da başarılı olabilmesi adına bizler var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha önümüzde çok ama çok uzun bir süreç var. İnşallah tüm haftaları aynı başarı ve mutluluk ile atlatarak zafere ulaşacağız." 

"1.Ligi istiyoruz" 

"İlimize şampiyonluk coşkusunu yaşattığımız günleri yeniden getirmek istiyoruz. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu veya Play Of karşılaşmasını kazanarak 1. Lige yükselmek. Bu koşullar altında başaramamamız adına hiçbir sebep yok. Bunun bilincinde olarak her anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz. Herkes bunun bilicinde hareket etmeli ve gerekli desteği vvermelidir" 

"Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" 

"Gerek dış sahada gerekse İç sahada oynadığımız tüm maçlarda bizleri yalnız bırakmayan, bu başarıların gelmesinde emeği olan tüm taraftarlarımıza hem şahsım hem de kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Birçoğundan uzak kalmamıza rağmen, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onların manevi gücü ve desteği, sahada oynayan tüm futbolcularımıza güç veriyor. Bu da sahadaki hâkimiyetimizi artırıyor. Bizleri takip eden taraftarımız ve uzak olması sebebiyle bizlere destek olamayan taraftarımızın hepsinin gücünü, yeni stadına tamamlanmasıyla birlikte hissetmeye başladık. Ve inanıyorum bu güç, bize daha birçok zafer coşkusu yaşatacaktır