Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün İl Spor Merkezleri ve Engelli İl Spor Merkezleri kapsamında her yıl ücretsiz olarak açtığı Yaz Spor Okulu’nda kayıtlar son sürat devam ediyor. Basketbol, voleybol, futbol, güreş, tenis, masa tenisi, kick boks, boks, badminton, cimnastik, karate, atletizm, wushu, judo, hentbol, halter, atıcılık, tekvando, yüzme, muay thai ve rahvan branşları olmak üzere 21 branşta açılacak olan yaz spor okullarına 5 ile 18 yaşlarındaki tüm çocuklar kayıt yaptırıyor. Yüzme hariç, diğer tüm spor okulları ücretsiz olarak hizmet verecek. Engelli vatandaşların spora kazandırılması için açılacak spor okulu çalışmalarında ise yaş sınırı aranmıyor. Ücretsiz servis hizmeti ile engelli vatandaşlar evden spor salonuna, spor salondan evine bırakılacak. Kayıtlar ise Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde, stantlarda yaptırılıyor.

“GELİN HEP BERABER ÇOCUKLARINIZI SPORA GÖNDERİN ”

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Afyonkarahisar il genelinde her evdeki 5 ile 18 yaş arasındaki tüm çocuklarımıza kurslarımıza dahil ederek spor yaptırarak ve bu kurslar sayesinde halkımıza ve yeni yetişen çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı ve spor kültürü kazandırmaktır. Kurslarımıza katılan yetenekli çocuklarımızı yetenekli olduğu branşta ilerlemesini sağlayarak milli takıma başarılı sporcular kazandırmayı ve ülkemizi tüm Dünya’da en iyi şekilde temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

“ENGELLER SPOR İLE AŞILACAK”

Tüm çocukları ücretsiz yaz spor okulu çalışmalarımıza bekliyoruz. Engelli İl Spor Merkezlerimizde yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Tüm engelli vatandaşlarımız Engelli İl Spor Merkezlerinin internetten başvuru yapabilecekleri gibi İl Müdürlüğümüz engelli spor merkezine bizzat gelerek de başvuru 
yapabilecek.