Süper ligde 18. Hafta oynanan beş karşılaşma ile sona erdi. 18. Hafta sonunda lider Salar Belediyespor ve Emirdağspor rakiplerini rahat geçerken, şampiyonluk iddiası bulunan Bolvadin Belediyespor, Susuz Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşattı. İlk yarısının 0-0 bittiği karşılaşmada ikinci yarı sahada vasat bir futbol sergileyen Bolvadin Belediyespor 55 dakikada penaltıdan Ferhat, ve 64. Dakikada Ahmet Mekki’nin gollerine engel olamadı. Kırmızı Siyahlıların tek golü 70. Dakikada Tolga’dan gelmesine rağmen galibiyete uzanamayan Bolvadin Belediyespor Lider Salar Belediyespor takımının 9 puan gerisine düşerken, Emirdağspor takımından altı puan gerisine düştü. Son dört haftasına girilen Süper ligde Bolvadin Belediyespor takımının şampiyonluk hayalleri de Susuz yenilgisi ile başka bahara kaldı. 

Çobanlar veda etti

Süper ligde uzun süreden beri yerini alan Çobanlar Belediyespor, ligin bitimine dört hafta kala 1. Amatöre düşen ikinci takım arasında yer aldı. 

Süper ligde zirve mücadelesi Salar Belediyespor ile Emirdağspor arasında geçiyor. 18. Hafta sonunda oynanan maçlar sonunda deplasmanda Susuz’a 2-1 yenilen Bolvadin Belediyespor zirve yarışından uzaklaşırken, artık zirvede Salar ile Bolvadin Belediyespor baş başa kaldı. Zirve yarışı bu iki takım arasında sürerken 1. Amatör  kümeye düşecek takımlarda belli olmaya başladı. Düzağaçspor takımının ligde çekilmesi ile 1. Amatör kümeye düşen ilk takım olurken, diğer takımda büyük bir olasılıkla belli oldu. 18. Haftada evinde Dinar Belediyespor ile 1-1 kalan Çobanlar Belediyespor, büyük bir olasılıkla 1. Amatör kümeye düşen ikinci takım oldu. 6 puanda olan Kırmızı Siyahlıların üst takımlara yetişmesi bir hayli zor gibi gözüküyor. Bilindiği gibi sezon başında alınan kararla  Süper amatör ligde iki takım düşecek.