Mahalle Muhtarı Hüseyin Ildız’ın davetlisi olarak beraberindeki başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim sorumluları ile birlikte Hasan Karaağaç Mahallesine giden Başkan Burhanettin Çoban’a mahalle sakinleri, bu güne kadar yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  

Geçen dönem mahallelerde yürütülen komple alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında tamamen yenilenerek adeta çehresi değişen, yine bu dönem açılan yeni yollarla birlikte hizmetten nasibini ziyadesiyle alan Hasan Karaağaç Mahallesi’ne görülmemiş yatırımlar yapıldığına dikkat çeken mahalle sakinleri “Başkanımız sayesinde yılların ihmali son buldu” diye konuştular.

“Korkarım Çavuşbaş’a tünel açacaksınız”

Son iki döneme kadar hizmet alamayan Hasan Karaağaç Mahallesi’nin tüm kaldırımlarının ve yollarının yenilendiğini dikkat çeken mahalle sakinleri, “ dağ yollarımıza bile parke taşı döşendi” dedi.  Vatandaşlar; "Şimdiye kadar mahallemize hiçbir hizmet yapılmamıştı. Burada yol bile yoktu, yapılan yol ve kaldırımlarımız çok güzel oldu. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Eskiden kışın kömür getiren arabalar buralara çıkmazdı. Şimdi kömürümüz bile evimizin önüne kadar getiriliyor. Allah; hizmetlerinizin devamını nasip etsin." dediler. Taçlıdere’den hıdırlık’a giden yolun açılmasıyla ilgili de konuşan bir vatandaş espri yapmayı da ihmal etmedi. Bundan 10 sene önce buraya yol yapılacak denilseydi, kimse inanmazdı Başkanım; diyen vatandaş ‘korkarım Çavuşbaş’a buradan tünel açacaksınız’ deyince gülüşmelere neden oldu.

“Dağları aşıp yollar açtık”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar Belediyesi’nin ekip ve ekipmanlarının kalitesinin arttığına dikkat çekerek iş makinaları sayesinde ‘dağları aşıp yollar açtık” diye konuştu. Daha önce Hıdırlık'ı Kent Ormanı'na bağladıklarını hatırlatan Başkan Çoban bu dönem içerisinde de Keltepe ile Kızılburun arasında doğrudan bir ulaşım yolu oluşturduklarını söyledi. Başkan Çoban bu sayede eski Afyon olarak bilinen yukarı mahallelerin şehir merkezine girmeden Keltepe üzerinden Kocatepe Mezarlığı'na ulaşabileceğini söyledi.  Başkan Çoban ayrıca alt ve üst yapı çalışmaları dolayısıyla Hasan Karaağaç Mahallesine geçen dönem 1,5 milyon lira yatırım yaptıklarını ifade etti. Başkan Çoban ziyaret sırasında yine Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan mahalle fırınını ziyaret ederek bayanlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.