Ev hanımlarının da yoğun ilgisini çeken lokal, kent merkezine yakınlığı nedeniyle öğle seanslarında sadece çalışan kadınlara hizmet veriyor. Afyonkarahisar 1. Sanayi bölgesinde bulunan 2 katlı müstakil bir binada bulunan Lokal’in öğle seanslarından çevredeki memurlar, öğretmenler, bankacılar, avukatlar ve doktorlar yararlanıyor.Afyonkarahisar  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde 2014 yılında açılan Nermin Erbakan Hanımlar Lokali, “sporda bilinçli, sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş bir toplum” amacıyla sürdürdüğü etkinliklerle bugüne kadar yaklaşık 5 bin üyeye hizmet verdi. 

Şehrin  10 dakika mesafedeki merkezi konumu sayesinde çalışan kadınların büyük ilgi gösterdiği lokalden özellikle Afyonkarahisar Belediyesi, Sosyal Güvenlik Kurumu ile öğretmenler ve banka çalışanları hizmet alıyor. 

Haftanın 7 günü, mesai saatleri arasında üyelerini ağırlayan Lokal, salı ve perşembe günleri 18.30 ile 19.30 saatleri arasında ve öğle tatillerinde düzenledikleri spor seanslarına sadece çalışan bayanlar ile üniversite öğrencilerini kabul ediyor. 

Merkezi konumu nedeniyle ilimizin dört bir tarafından ev hanımlarının da akın ettiği lokalde “plates, bölgesel zayıflama, fitness, aktif egzersiz” gibi sportif aktivitelerin yanı sıra Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, halkoyunları, satranç gibi kişisel ilgi alanlarına yönelik kurslar yer alıyor. 

Boş vakitlerinde “masa tenisi, değişik  eğlenceli aktivitelerden de faydalanabilen üyeler, “İngilizce ve bilgisayar” kullanmayı da öğreniyorlar. 

Nermin Erbakan Hanımlar Lokaline gelen üyelere ruh ve beden sağlığına özel bir önem verilerek, “Beslenme, aile planlaması, menopoz, bebek bakımı, sigarayı bırakma” gibi konularda sık sık seminerler de düzenleniyor. 

Günlerinin büyük bir bölümünü, yeni arkadaşlıklar da kurdukları, sosyalleştikleri lokalde geçiren kadınlar, spor, kurs, seminer gibi kişisel gelişimlerine sundukları katkının yanı sıra eğlencelerini de bu tertemiz ve hijyenik çatı altında düzenliyor. Yılda en az iki kez düzenlenen eğlence programlarında streslerini atan evde hazırlayıp getirdikleri muhteşem menüleri birbirlerine ikram eden üyeler, arkadaş çevreleri ile de buluşmayı lokalde gerçekleştiriyor.