Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu ve Özel Park Merkezi ve Teknik Anadolu Koleji Mersin’de yapılan Grup müsabakalarına katıldı. 

Afyonkarahisar’da yapılan Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarında yıldızlar ve gençler kategorisinde şampiyon olan Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu ve Özel Park Merkezi ve Teknik Anadolu Koleji Mersin’de yapılan Grup müsabakalarına katıldı.Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi 19 Şubat’ta Afyonkarahisar'da yapılan Halk Oyunları Yarışması’nda Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dalda İl Şampiyonu olmuştu.  Mersin'de yapılan Grup Birinciliği Bölge Finali’ne katıldı. Türkiye Finalleri’ne gidebilmek için ter döken Yavuz Selim Ortaokulu, Hatay, Adana, Konya ve Ankara İl Şampiyonları ile yarıştı. Yavuz Selim Ortaokulu Adana ile aynı puanı alarak 3. oldu.

PARK KOLEJİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Afyonkarahisar’da yapılan İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon olan Özel Park Merkezi ve Teknik Anadolu Koleji Mersin’de yapılan Gençler Grup Müsabakalarına katıldı. Halk Oyunları Gençler Grup Müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil eden Özel Park Merkezi ve Teknik Anadolu Koleji Mersin’de yapılan müsabakalarda aldığı derece ile Gençler kategorisinde Halk Oyunları Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.