Fırat’mı? Sarı’mı?Eser’mi

Salar Belediyespor ile Emirdağspor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçında, müsabakanın orta hakeminin kimin  olacak merak ile bekleniyor.

Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi 2016-2017 sezonu hafta sonu sona erecek.. Düzağaçspor ve Çobanlar Belediyespor’un 1.amatör kümeye düşerken, şampiyon olacak olan takım bu hafta sonunda  belli olacak. Bilindiği gibi şampiyonluk yarışı Salar Belediyespor ile Emirdaspor arasında olmuş ve bu iki takım arasındaki puan farkı üç idi. İki takımın şampiyonluk mücadelesi son maçına kaldı. Her iki takım hazırlıklarına devam ederken bu maçın hakeminin kim olacağı merak ile beklenirken, bu sezon bir hayli formda olan Ömer Fırat, Emre Eser ve Tayfun Sarı’nın isimleri biraz daha öne çıkmaya başladığı öğrenildi.

Gençliği ile Fırat

Afyonkarahisar İl hakemi Ömer Fırat’ın gerek Süper Amatörde gerekse Bölgesel ligde göstermiş olduğu başarılı yönetim ile  Salar Belediyespor ile Emirdağspor arasındaki şampiyonluk maçında ismi öne çıkıyor.

 Tecrübesi ile Sarı

Öte yandan bu önemli karşılaşmada bir diğer isim ise Tayfun Sarı’nın ismi öne çıkıyor. Tecrübesi ve zor maçların hakemi olarak bilinen Tayfun, İl hakem kurulu tarafından bir çok zor karşılaşmada görev verilmiş ve bu karşılaşmalarda Tayfun alnının akı ile çıkmasını başarmıştı. 

Yılların deneyimi Eser

Bu önemli karşılaşmayı yönetecek diğer isim ise hakemlikte bir hayli tecrübe sahibi olan Emre Eser. Bu üç ismin şampiyonluk maçında öne çıkarken 2016-2017 Afyonkarahisar Süper Amatör küme şampiyonu hafta sonunda Emirdağ ile Salar Belediyespor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçını yönetecek hakemlerin ismi ise İl hakem Kurulu tarafından belli olacak.