Antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdüren genç güreşçiler, bu sezon da katılacakları mücadelelerden derece bekliyorlar

Geçen sezon çok parlak bir sezon geçiren Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, bu sezonda da bir hayli iddialılar. Güreşçiler, geçen sezon grup yarışmaları ve Türkiye şampiyonalarından elde ettikleri dereceleri tekrar elde etmek ve üzerlerine de katmak niyetindeler. Antrenörleri nezaretinde çalışan güreşçiler, bir yandan okul dersleriyle bir yandan da sporcu kimlikleriyle hep ön sıralarda olmak istiyorlar. 

Sporcuların antrenörleri de yeni sezon için şu açıklamalarda bulundular: "Şu an için sporcularımızı müsabakalara hazırlıyoruz. Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik. Çok önemli dereceler de elde ettik. Bu yıl bu başarıların üzerlerine yenilerini koymak istiyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar da bir hayli eğlenceli geçiyor. Oyun ağırlıklı ve eğitici öğretici çalışmalarda da bulunuyoruz" dediler.

Muğla’ya gidiyorlar

30 Mart  2 Nisan 2017 tarihleri arasında Muğla ilinde yapılacak olan yıldız erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası müsabakalarına İlimiz sporcularından 7 sporcu katılacak.