Yeni sezon için hedeflerini aktaran Kulüp Başkanı  Murat Dede’nin hedefleri yine yüksek çizmesi, gözlerin yönetime çevrilmesine zemin hazırladı. Şu an için hiçbir oyuncuyla sözleşmesi devam etmeyen Hisarspor’da teknik adamın belirlenip, transferlere başlanması bekleniyor. Yönetimin bu nedenle kısa bir süre sonra bir araya gelerek önemli konular hakkında karar alması, hiç kuşkusuz en fazla taraftarı rahatlatacak.

Hisarspor’da yeni sezon öncesindeki belirsizliğin ortadan kalkması, yeni hedeflerin kamuoyuna duyurulması için artık geri sayım başlıyor.

Yoğun günler başlıyor

Hisarspor’da yeni sezonun planlamasının yapılması için bu hafta içerisinde çalışmaların başlatılması bekleniyor. Henüz mali tablo belli olmasa da kadroyu korumak isteyen Yönetim, bu nedenle oyuncuların büyük bölümünü en geç bu hafta sonuna kadar gruplar halinde Hisar’a davet edecek. Teknik direktör adaylarını masaya yatırıp, en doğru isim üzerinde karar kılacak Yönetim bu konuda kesinlikle yanlışa düşmek istemiyor. Şu ana kadar hiçbir teknik adamın ismi ön plana çıkmazken, bu konudaki son kararı Kulüp Başkanı Murat Dede karar verecek.

Zaman kaybına tahammül yok

Gidecek ve kalacak oyuncuların netleşmesinin ardından yine teknik ekibin hazırlayacağı listeye genel olarak sadık kalacak ancak alternatifli isimleri de gündemine alacak olan Yönetimin bu çalışmaları Mayıs ayının sonuna kadar tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Suat ve Orhan ilk sırada

Hisarspor Yönetiminin transferde geçen sezon sergiledikleri performansla herkesin büyük beğenisini toplayan forvet Orhan ve Suat ilk sırada bulunuyor. Bu oyuncuları kesinlikle kadrosunda tutmayı planlayan Yönetim mali konularda belirlenen fiyat aralığının üzerine çıkmamaya çalışacak.