Süper Amatör Lig’de lider Salar Belediyespor, en yakın takipçisi olan Bolvadin Belediyespor ile zorlu doksan dakika mücadele edecek.

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de 19. Hafta geride kalmasına rağmen liderliği bırakmayan  Salar Belediyespor, 20. hafta maçında sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Bolvadin Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. .

Lider kazanmak Bolvadin Kaybetmek istemiyor.

Lig’de haftayı 49 puanla lider tamamlayan Salar Belediyespor, 40 puanla en yakın takipçisi olan Bolvadin Belediyespor ile yeni spor kompleksi yan sahada karşı karşıya gelecek. Salar Bolvadin engelini de geçerek yoluna kayıpsız devam etmek isterken, Bolvadin ise rakibini yenerek aradaki puan farkını indirmek istiyor.

Bolvadin sıkıntılı 

Öte yandan bu gelişmeler yaşanırken Salar Belediyespor’ da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bolvadin bu konuda bir hayli tedirgin. Mavi beyazlılarda son haftaların formda oyuncuları olan Mehmet ve Taha’nın sakatlıkları teknik heyet ve yönetimin bir hayli canını sıkıyor.  Ayrıca Bolvadin’de kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.

“Yenerek kalitemizi göstereceğiz”

Afyonkarahisar Süper Ligde iyi bir ekip olduklarının altını çizen Salar Belediyespor’ un Antrenörü Ahmet Asiltürk, saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir futbol sergileyip maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını kaydetti.

“Üç puandan başka şey düşünmüyoruz”

Salar Belediyespor takımında bu olaylar yaşanırken Bolvadin Belediyespor’ un Yöneticisi İbrahim Biçer ise, sadece kazanmayı düşündükleri söyledi. Biçer, en iyi oyuncularının sakatlıklarından dolayı sahada yer almaması kendileri için bir dezavantaj olduğunu söyledi. İki takımın futbolcuları hafta başından bu zamana yapılan taktik çalışmasında oldukça hırslı oldukları görüldü. 

Asiltürk” Güzel bir maç olacak”

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde hafta sonunda Bolvadin ile karşılaşacak olan Salar Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde hafta sonunda Bolvadin ile karşılaşacak olan Salar Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekipte eksik oyuncu bulunmazken Salar Belediyespor’ un antrenörü Ahmet Asiltürk, zor bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Bolvadin’nin Demirspor ile evinde oynadığı karşılaşmayı izlediğini kaydeden Çoban “Bizim için Çay veya Çobanlar maçı bu kadar zor bir maç değil. Mücadele gücü yüksek bir takımla oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz“ dedi. Asiltürk“Güzel bir maç oynayacağımızı, her iki takımın futbol adına pozitif işler yapacağını düşünüyorum. İzleyenleri zevkli bir mücadele bekliyoruz” diye konuştu.