Maçların ardından teknik heyet ve futbolcular izne ayrılırken, yöneticiler gelecekle ilgili değerlendirme yapacakları gelen bilgiler arasında yer aldı.  Geçen yılki kongrede göreve gelen ve görev süresi 2 yıl olan yönetimin Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve diğer yetkililerle bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra hem kendi geleceği hem de kulübün geleceğini ilgilendiren kararlar alacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon takıma maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Mustafa Öztopbaş’ın göreve devam ettirilmesinden yana  ağırlık bastığı ifade edilirken, olası bir kongre kararı alınması halinde yönetimin güçlendirilmesi dışında isim ve tüzük değişikliği ile kurumsal anlamda bazı önemli kararların alınacağı konuşuluyor.   Yeni sezonla ilgili bir karar vermediklerini belirten Başkan Mustafa Öztopbaş ise, “Sezon yeni bitti. Tabi ki burada kurumsal bir işleyiş var ve kişiler önemli değil. Hep beraber konuşarak bazı kararlar alacağız. Geride kalan sezonu değerlendirip, yeni hedefler için neler yapılması gerektiğini masaya yatıracağız. Önümüzdeki günlerde bunlar netleşecek” dedi. Alaattin Yeşilçay

Boğalar kapış kapış!

Türkiye bölgesel amatör lig yedinci grupta mücadele eden temsilcimiz olan Sandıklıspor’lu futbolcularına teklif yağıyor. 

Bu sezon başında bir hayli sıkıntılı günler geçiren ve iki teknik adam değiştiren Murat Alaçayır’ın takıma gelmesi ile birlikte yükselişe geçen  Sandıklıspor 2016-2017 futbol sezonunun sona ermesiyle sezonu kapattı. Yorucu bir sezonun ardından memleketlerine ve tatil beldelerine akın eden kırmızı beyazlı ekibin futbolcularına transfer tekliflerinin yağdığı belirtildi. Kırmızı-Beyazlı takımda sezonun sona ermesinin ardından sözleşmesi bitecek oyuncuların akıbeti merak edilmeye başlandı. 31 Mayıs tarihinden itibaren sözleşmeleri sona erecek olan tam 13 futbolcunun  serbest kalacak olmaları camiayı tedirgin ediyor. Bu oyuncuların akıbetlerinin ne olacağı ise henüz kestirilemiyor.