Yükselişini devam ettirmek isteyen Mor-beyazlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Tarsus  galibiyeti  ile moralleri bir hayli yükselen Afjet Afyonspor, 28. hafta maçında yarın sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’u konuk edecek..  Mor-beyazlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Hedef üç puan 

Geçen hafta deplasmanda aldığı 3 puan ile1. Sıradaki yerini koruyan Afjet Afyonspor, çıkışını sürdürmek adına Bayrampaşa maçını kazanmaya odaklandı. Bayrampaşaspor’u evinde yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek isteyen Mor beyazlılarda Teknik Direktör Yasin Tunçer, tüm hesapları 3 puan üzerine yaptıklarını söyledi.  Mor beyazlılar, Bayrampaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antrenör Engin ve Nihat nezaretinde tamamladı. Yasin Tunçer, ilk olarak, futbolcuları A ve B olarak iki takıma ayırarak çift kale maç yaptırdı. Bayrampaşa provası niteliğindeki çift kale maç kıran kırana geçerken, çift kale maçı yardımcıları ile beraber yöneten teknik Adam, hem Bayrampaşaspor’a uygulanacak taktiğin üzerinde dururken hem de zaman zaman futbolculara sert futbol oynamaları konusunda uyardı. Morallerin yüksek olduğu gözlenen idmanda, yapılan çift kale maçın ardından şut ve yan top çalışması gerçekleştirildi. 

Gol çalıştılar

Kaliteli bir ekip olduklarının altını çizen Tunçer bir futbol sergileyip maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını kaydetti. Afjet Afyonsporlu futbolcular ise yapılan taktik çalışmasında oldukça hırslıydı. Mor beyazlılar antrenmanın son bölümünde hücum varyasyonları çalışarak gol provası yaptı.

Kazanmak için sahaya çıkacağız

Teknik patron Yasin Tunçer, bu hafta sonu karşılaşacakları Bayrampaşaspor’un bu sene gücünden uzak olduğunu ancak buna rağmen maçın zorlu geçeceğini vurguladı. Lig öncesinde güçlü bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Tunçer şöyle devam etti: Bizim için Bayrampaşaspor’da zorlu bir rakip, futbolcularım da bunun bilincinde. İki tarafın da kazanmayı istediği bir karşılaşma. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.

“Şampiyonluğu tadacağız”

Afjet Afyonspor’un tecrübeli futbolcularından Yasin  ve Fatih, şampiyonluk için gün saydıklarını belirterek; “Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olacağız” dedi. 

Spor Toto 3 Lig 3. grupta yer alan Afjet Afyonsporlu futbolcular, artık şampiyonluğa inanıyor. Mor beyazlı ekibin tecrübeli futbolcularından Yasin ve Fatih şampiyonluğa odaklandıklarını söyledi. Attığı gollerle takımını sırtlayan Fatih ile orta sahada geçit vermeyen Yasin: “Bu sezon Afjet Afyonspor’un hedefi 2.lige çıkmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada inanılmaz bir ortam var. Herkes bize burada çok iyi davranıyor ve biz çok iyi çalışıyoruz... Futbolular olarak şampiyonluğa inandık” dediler.