Sandıklıspor'un bu sezon için yeniden şampiyonluk hedefi açıklaması, birçok oyuncunun Kırmızı Beyazlı takıma olan ilgisini arttırdı. İyi bir kadro oluşturma çalışmalarına yakında başlayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş, "Birçok oyuncu kulübümüzü arayarak burada oynamak istediğini söylüyor. Bu bizi sevindiriyor ancak hedefimiz hem genç, hem ekonomik, hem de yetenekli bir kadro oluşturmak. Çalışmalarımız bu yönde olacak" dedi.
Sandıklıspor'un ligde yine şampiyonluk için mücadele edecek olması, tercih edilir kulüpler arasında ciddi bir yere gelmesini sağladı.

TELEFON YAĞMURU

Kulüpleriyle anlaşamayan, ya da daha iyi şartlara sahip takımlarla anlaşmak isteyen birçok futbolcu Sandıklıspor'a gelmek istediğini telefonlarla bildirmeye başladı. Bu durumdan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Öztopbaş, "İyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz ilk olarak kadromuzun büyük bölümünü muhafaza etmek. Bunun yanı sıra kaliteli isimleri de alacağız. Bizim işe verdiğimiz önem ve ciddiyet birçok oyuncunun bizi tercih etmesinde önemli rol oynuyor” dedi.