İSTANBUL (AA) - Giyimkent Sitesi çalışanları, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe manevi destek için kan bağışında bulundu.

Site çalışanları, Giyimkent Vadi Caddesi'nde kurulan Türk Kızılayı çadırında, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kan verdi.

Giyimkent Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Cevizli, Zeytin Dalı Harekatı'nın 48. gününe girildiğini hatırlatarak, bu milletin dış güçlerin karşısında durduğunu söyledi.

Mehmetçiğe destek olmak için bu kampanyayı başlattıklarını dile getiren Cevizli, "Birinci Dünya Savaşı'nda Çanakkale'de tıpkı dedeleri gibi vatanın bütünlüğü, devletin bekası için Afrin'de destanlar yazan, bizim çocuklarımız yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakan, hayatlarını bu vatan için hiçe sayan kahraman Mehmetçiğimize, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimize destek olmak için Kızılay ile beraber bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız." diye konuştu.

Buşra Can ise Giyimkent'te muhasebeci olduğunu belirterek, kampanyaya beklentisinin üzerinde katılım olduğunu belirterek, "Herkesin bu konuda destek olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Site içindeki otelin sahibi olan Erdal Oğuz ise otel personeli olarak Giyimkent esnafıyla beraber kan bağışında bulunduklarını kaydederek, halkın kan verme isteğini çok olumlu bulduklarını ve Mehmetçikten zafer haberi beklediklerini söyledi.

Kan verme işlemi, saat 18.00'e kadar devam edecek.

Giyimkent Esnafından Kan Bağışı

Giyimkent Esnafından Kan Bağışı

Giyimkent Esnafından Kan Bağışı