GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine devam edecek." dedi.

Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu sezon kurdukları takımla üst sıralarda olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısı bunu başardıklarını ancak ikinci yarı tam tersi bir durum yaşandığını belirten Bozbağ, bu durumun sadece Giresunspor camiasını değil tüm Türkiye'yi şaşırttığını kaydetti.

Bozbağ, yönetim olarak kulübü hiç bir zaafa uğratmadan sezonu bitirdiklerini belirterek, "Bazı kesimler Giresunspor'un nereden gelip nereye gittiğini bilemiyor. Kimilerinin niyeti farklı. Özellikle ikinci yarı, bize dostun düşmanın ne demek olduğunu gösterdi. 2012'de kulübün yanına kimse yaklaşmıyordu, bugün herkesin takdir ettiği bir kulüp haline geldik." diye konuştu.

Ligin 7. haftasında liderlik için mücadele ettikleri zamanda teknik direktör Metin Diyadin'i bir kısım taraftarın istifaya çağırdığını anımsatan Bozbağ, "Ama bu taraftara 'yönetim istifa' dedirtemediler çünkü Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarının sevgisi bu taraftarda başka. Biz de eleştirileceğiz ama adabıyla." değerlendirmesinde bulundu.

Bozbağ, Süper Lig mücadelesinin gelecek sezon da süreceğini dile getirerek, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine devam edecek. En büyük dileğim bu takımı bir şekilde Süper Lig'de görmek, onun için çalışıyoruz, inşallah dileklerimizi bu mübarek günde Rabbim kabul eder." ifadelerini kullandı.





Giresunspor'un Süper Lig Hedefi Sürecek

Giresunspor'un Süper Lig Hedefi Sürecek