Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gökhan Gürbüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini temin etmek amacıyla açılan gençlik kamplarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

“Başarılı öğrencilere öncelik verilecek”

Gençlik kamplarının deniz ve doğa kampları olarak açıldığını belirten İl Müdürü Gökhan Gürbüz, açıklamasında şöyle dedi:

“Kamplara maddi imkanları kısıtlı ve alanlarında başarılı gençlerin katılımı sağlanmaktadır. 2017 yılı gençlik kampları, 6 Haziran-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kamplara başvurular, 5-24 Mayıs tarihleri arasında genclikkamplari.gsb.gov.tr ve facebook.com/GenclikKamplari adreslerinden gençler tarafından online olarak yapılacak. Yaş gruplarının belirlenmesinde, yıl baz alınacak, ay ve gün dikkate alınmayacaktır. Kamplara 12 yaşından küçük ve 22 yaşından büyük gençlerin kaydı yapılmayacaktır. Şehit ve gazi, aile geliri bin liranın altında olan ve ortaöğretimde okuyup 2017 eğitim öğretim dönemi içerisinde takdir belgesi olan gençlere öncelik verilecektir.”