Yer:19 Eylül

Hakem: Burak Kalkandelen xx, Selim Konukçu xx, Efe Kurtuluş xx

Takımlar: 

Ordu: Kaan xxx, Yasin xx, Burak xx, Asım xx, Altan xx, Arda xx (58' Şirin Furkan xx), Burak xx Furkan xx, Emre xx, Oluş xx, Murat xx (90' Alihan ?)

Afjet Afyon: Murat Demir, Samet Cantürk, Türker Toptaş, İsmet Benli, Yasin Yener, Nazmi Candoğan, Uğur Durmuş, Murathan Buruş (62' Aykut Uluç), Emrullah Yıldırım (63' Fatih Şerifoğlu), Ali Kılıç, Oltan Karakullukçu
Sarı Kartlar: DK 44: Yasin Yener, DK 90: Oltan Karakullukçu (Afjet Afyonspor ), DK 45: Oluş Şensöz (Orduspor), DK 65: Furkan Mızrak (Orduspor), DK 83: Kaan Kars (Orduspor), 
Kırmızı Kart: DK 66: Furkan Mızrak (ÇS) (Orduspor)


Mor beyazlılar, daha önce grubun son sıralarında yer alan Maltepe, Adliye ve Denizli BBŞ spor takımlarından sonra dünde grubun son sırasında yer alan Orduspor ile 0-0 kalarak büyük avantaj kaybetti.

3.ligde 3. Grupta haftanın maçları dün oynandı. Grupta şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Afjet Afyonspor, dün grupta son sırasında yer alan Orduspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma öncesinde en merak edilen soruların başında hiç kuşkusuz Mor beyazlıların daha önce grubun son sıralarında yer alan Maltepe, Adliye ve Denizli BBŞ spor karşılaşmalarında verdiği puan kayıplarının ordu maçında verip verilmeyeceği idi. Ancak Grupta son sıralardaki takımlara puan veren Afjet Afyonspor’da gelenek bozulmadı ve Mor beyazlılar grupta son sırada yerini alan Orduspor ile deplasmanda 0-0 kalarak beklentileri boşa çıkarmadı ve büyük avantaj kaybetti.