Afyonkarahisar 2. Amatör kümede artık son karşılaşmalara gelindi. Dört ayrı grupta yaklaşık 28 takımın mücedele verdiği 2. Amatör kümede gruplarında ilk sırayı alan takımlar 1. Amatör kümeye çıkmaya hak kazanacak.  Yaklaşık iki yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara dönen ve D grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Gazlıgöl Belediyespor hedefine adım adım yaklaşıyor. Afyonkarahisar 2’inci Amatör Küme D grubunda liderlik mücadelesi veren Gazlıgöl Belediyespor, Pazar  günü İhsaniye sahada Sandıklı Reşadiyespor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım arasında olan mücadeleyi, Gazlıgölspor 3-0 kazanarak şampiyonluk yolunda en yakın takipçisi evcilerspor takımını takibini sürdürmeyi devam ettirdi. 

Mücadeleden Dakikalar;

Dk 25(Gol): Kullanılan serbest vuruş sonrasında ceza sahası içerisinde bulunan Fatih, savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendirdi ve kaleciyi de avlayarak takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Dk 35(Gol): Bulduğu golün ardından ataklarını geliştiren Gazlıgöl, topu ceza sahası yakınlarında alan Şükrü  kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi  mağlup etmeyi başaran Fatih durumu 2-0’a getiren isim oldu.

Dk 40: Aradaki farkı azaltma çabaları içerisine giren Gazlıgölspor’da, Mehmet kaleye sert bir vuruş gerçekleştirdi ancak kaleci topa sahip oldu. 

İlk yarı Gazlıgölspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda rüzgar ve yağmur şiddetini iyice arttırdı. 

İkinci yarının son dakikasında ilk golün sahibi Fatih sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçiren isim oldu. Mücadelede başka gol olmazken, Gazlıgölspor haftayı 3 puan ile kapamasını bildi. .”