Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu, Hemşireler Günü münasebetiyle çalışanlarının katıldığı bir barbekü partisi düzenleyerek hemşireler gününü kutladı. 

Özel Fuar hastanesi yönetim kurulu başkanı Dr. Yücel, hemşeriler gününde yaptığı açıklamada Tüm vatandaşlarımızın en tabi hakkı olan, sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır, hakkaniyetli, eşit bir şekilde faydalanabilmesi ve kolay ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunmak en temel hedefleri arasında olduğunu belirterek “ Tıp camiasının her neferinin, bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine de olan inancımız tamdır. Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynayan hemşirelerimiz, birey ve toplum sağlığının korunması, hastaların bilimsel esaslara göre bakımının yapılması konularında verdikleri hizmetlerle, insan sevgisiyle icra edilen kutsal bir mesleğin mensuplarıdır.” dedi. 

“Hemşirelerimizin her zaman yanındayız”

Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel, ülkemizin her köşesinde, yedi gün yirmi dört saat insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren hemşirelerin sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcileri olduğunu söyledi.   Günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasının ardından hemşirelere karanfil takdim eden hastane yönetimi yine kendi elleriyle personellere ikramda bulundu.