Afyonkarahisar’da uzun yıllardır Fotoğrafçılık yapan Foto Şeref Yetkilisi Mustafa Gerçekçi, 2017 yılı düğün sezonunu değerlendirerek,  sezonun verimli geçtiğini kaydetti. Düğün edecek çiftlerin en güzel günlerini ölümsüzleştirmek için çalıştıklarını kaydeden Gerçekçi: “Her sene olduğu gibi yine yüksek performansla işimizi yapmaya çalıştık. Düğün işleri tatlı telaşı olan meşakkatli işler. Bizde düğün edecek çiftlere mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen yıl daha iyiye gidiyoruz. Müşteri bizden ne isterse biz onu yapmaya çalışıyoruz. Düğünlerde şuan sadece klasik albüm çekimi yapmıyoruz yâda sadece stüdyoda fotoğraf çekip albüm hazırlamıyoruz. Düğün çekimi kuaförden itibaren başlıyor. Düğünü anlatan hikaye albümleri yapıyoruz. Bu klip esnasında hazırlık, kuaför, konvoy ve akşam düğün dahil bütün sahnelerden kısa kısa detaylar alınıp düğünün tamamını anlatan bir klip çalışmamız oluyor. Bunun yanında düğün hikâye albümü bir de ayrıca panoramik albüm veriyoruz. İsteğe bağlı müşterilerimize farklı seçeneklerimizde oluyor.” dedi.

“Fiyatlarımız müşterinin talebine göre değişiyor”

Gelecek sezon için de umutlu olduklarını ifade eden Gerçekçi sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkesin her istediğini yapmaya çalışıyoruz. Herşeye karşılık vermeye çalıyoruz. Önümüzdeki sezon için şuan hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah güzel bir sezon bekliyoruz. Her geçen yıla göre işlerimiz artıyor. Ayrıca her yıl yeni şeyler çıkıyor. Müşterilerimize yeni şeyler sunma imkanımız oluyor. Fiyatlarımız müşterinin talebine göre değişiyor. Bazı müşterilerimizin çekimlerini il dışında istiyor. Biz ona göre fiyat veriyoruz.”

“Güvenilir firmaları tercih edin”

‘En güzel gününüze güzel bir şekilde hatırlamak istiyorsanız, güvenilir firmaları tercih edin’ diyen Gerçekçi: “Düğün bir kere oluyor hayatımızda. O yüzden düğünün en unutulmaz anları fotoğraflar ve videolarda görebiliyoruz. O yüzden bu işleri en güzel şekilde yaptırmamız lazım. Biz bu işi en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize de güvenilir firmaları tercih etmelerini öneriyoruz” diye konuştu.