2 Futbolcu ile yolların ayrılmasına rağmen kimseye taviz vermeyeceğini söyleyen Teknik Direktör Hasan Şimşir; ”Kimse nasıl olsa kadro azaldı. Formam garanti diyemez” mesajı verdi.

Öğle saatlerinde toplanacak olan Mor Beyazlılar, Saat 16.30’da idmana çıkacaklar.2 Futbolcu ile yolların ayrılmasına rağmen kimseye taviz vermeyeceğini söyleyen Teknik Direktör Hasan Şimşir; ”Kimse nasıl olsa kadro azaldı. Formam garanti diyemez” mesajı verdi.

İçerde iyiyiz

Antalya/Kundu kampının yüksek tempoda geçtiğini söyleyen tecrübeli hoca, bugünden itibaren idman dozunu normal seviyede tutacağını belirtti. Çalışma alanındaki mücadele ve performansı, Karşıyaka maçına taşımak istediklerini vurgulayan Şimşir; ”Moralimiz çok iyi. Önemli olan onu lige yansıtmaktır” dedi.

Hak edene

Maç kadrosunu, idmanlardaki performansa göre belirleyeceğini ifade eden Hasan Şimşir; ”Kimse babamın oğlu değil. Kötü gidişatta faturanın bana kesileceğini biliyorum. Bu yüzden görevi, mücadelesini alın teri ile birleştirenlerden yana kullanacağım” şeklinde konuştu.

Forma giymek zorlaştı!

İkinci yarı maçlarının telafisiz olduğuna vurgu yapan Şimşir; ”Forma pahalandı. Yani forma Aslanın ağzında değil midesinde. Hak eden de bunu alacak. Çünkü ben kimseye forma vermem. Hak eden kendisi alacaktır. Hepsi de bunun bilincinde. Çünkü ikinci yarıda maçlar çok daha sert geçecektir” ifadelerini kullandı.