Mor Beyazlılar ,geçen yıldan kaptan Burak Hascan ve Burak Köseyle sözleşme  yenileyen  temsilcimiz ,İnegölden Pasör Caner Çiçekoglu, İnegölden Libero Beytullah Hatipoglu İnegölden Smaçör Dimitri Bahov’la  anlaştı. Afyon Belediye Yüntaşspor, daha sonra Tokattan Orta Oyuncu Murat Palavar, Erzurum Palandökenden Doguş Yapıcı, Konya Büyükşehırden Smaçör Berk Özbek. Tofaştan smaçör Mehmet Hacıoglu. Yunanistan Milli Takım Smaçörü Andreas Fragkus Ve Fillandiye Milli Takım Pasör Çaprazı Olli Ojansivu Yu Kadrosuna kattı.

TRANSFERİ KAPATTILAR

Efeler Liginde yer alacak olan temsilcimizi transfer çalışmaları kapsamında başarılı Genç Milli oyuncu Burak Kamçı ile anlaştı.1997 doğumlu olan Burak orta oyuncu pozisyonunda görev yapmaktadır. Galatasaray alt yapısında yetişen oyuncumuz daha önce Düzce Belediyespor forması da giydi.miştir.

AFYON'A MİLLİ VOLEYBOLCU !!! FATİH CİHAN AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ'TA

Voleybol Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında başarılı Milli oyuncu Fatih Cihan'la anlaşma sağladı. Orta oyuncu mevkisinde oynayan oyuncumuz Fatih Cihan kariyerinde daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş formaları da giydi.