Afyonkarahisar Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Ortaokulu Müdürü Nevzat Çakar, Müdür Yardımcısı Kadir Kaplan, öğretmenler ve okulda görevli çalışanlar, okulun fiziki şartlarının daha iyi olabilmesi için önce sınıf duvarlarını boyadı şimdi de sıraların temizliğini yapıp üzerlerini zımparalayarak okulu yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyorlar.

Afyonkarahisar Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Ortaokulu yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. Birçok noktasında tadilat yapılan okul, geçtiğimiz yıla kıyasla büyük bir değişime uğradı. Bu değişimde en büyük rolü Okul Müdürü Nevzat Çakar oynadı. Müdür Çakar ile Müdür Yardımcısı Kadir Kaplan, çalışma önlüklerini giyerek okulun duvarlarının boyanmasında ve sıralarının zımparalanmasında ustalarla birlikte gece gündüz çalışıyor.

ÖĞRENCİLERİMİZE DAHA İYİ İMKANLAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Okul Müdürü Nevzat Çakar yaptığı açıklamada, okulda başlatılan tadilat çalışmalarında kendilerinin de çalıştığını ifade ederek şöyle konuştu: “Son zamanlarda pandemi dönemi olmasına rağmen okulumuzda öğretmen arkadaşlarımızın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkısıyla boya ve tadilat çalışmalarına başladık. Okulumuzda geleceğimizin sigortası olan öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunmak için dün geceden itibaren hummalı bir çalışma başlattık. Tüm sıralarımızı, masalarımızı verniklenip zımparalıyoruz. Biz öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunmak için; hayırseverlerin,  öğretmen arkadaşlarımızın ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkısıyla öğretmen arkadaşlarımla, müdür yardımcılarımızla, dört elle işimize sarıldık.”

Öğrencilerimiz için kolları sıvadık

Müdür Yardımcısı Kadir Kaplan da aktif eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okulda tadilata başladıklarını ifade ederek: “Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin başarılı olabilmesi için fiziki ortamların düzenlenmesi gerekiyor. 2 Temmuz aktif eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla okul idaresi olarak kolları sıvadık. Fiziki ortamların düzeltilmesi çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda okulumuzun boyasını ve sıraların temizlik çalışmalarını başlattık. İstiyoruz ki, öğrencilerimize sağlıklı fiziki bir ortam sunabilelim. Çünkü başarıda fiziki ortamın düzenlenmesi de önemlidir” diye konuştu.

>> MEVLÜT TINAS