3.Lig 3.Grup’ta rakiplerini bir bir dize getiren Afjet Afyonspor, geçtiğimiz Pazar günü evinde ligin iddialı ve 4 sırasında yer alan Diyarbekirspşor’u ağırladı. Rakip atakları dirençli savunması ile etkisiz bırakarak savuşturan Jetler, ilk yarıyı 0-0 kapadı. İkinci yarıya da hızlı başlayan ekibimiz, oyunun son bölümlerinde 81 ve 88 dakikalarında Yasin’in ayağından bulduğu iki  gol ile 2-0 gibi farklı bir skor ile galip ayrılarak  puanını 58 yaparak rakiplerinin heveslerini kursağında bıraktı

Evinde 38 maçtır yenilmiyor

Öte yandan mor beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor, evinde oynadığı 38 karşılaşmada yenilgi yüzü göremeyerek ayrı bir rekora imza attı. Gerek Bölgesel ligde gerekse, profesyonel liglerde evinde oynadığı maçlarda yenilgi göremeyen temsilcimiz en son evinde oynadığı Diyarbekir maçını da kazanarak yenilmezlik serisine devam etti.. 

Şimşek Tarsus’a hazırlanıyor!

Afjet Afyonspor, Tarsus hazırlıklarını Yeni spor kompleksinde bulunan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Mor beyazlılar havanın soğuk olmasına rağmen gerçekleştirdikleri çalışmalarda oldukça keyifliydi.

İkinci yarıda yenilmeden yoluna devam eden ve iyi  seri yakalayan ve form grafiğini her hafta daha iyi bir noktaya çıkaran Afjet Afyonspor , soğuk, yağmur çamur demeden hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Tarsus maçı ile seriyi devam ettirmek isteyen  Mor beyazlılarda Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ikilisi  antrenman öncesi sporcuları toplayarak mini bir toplantı yaptı.

Oyuncularına uyarılarda bulunan bu ikili, ‘Güzel bir seri yakaladık. Dikkatli olmalıyız. Yapacağımız en ufak hata bize pahalıya patlayabilir. Kadroya giremeyen arkadaşlarımızı üzgün görüyorum.  Sakın üzülmesinler kadroya girememe sebepleri kötü performans göstermeleri kesinlikle değil. Ben herkesten memnunum. Sadece güzel bir ritim yakaladık çok iyi performans ortaya koyduk ve bunu da sürdürmemiz lazım.’  diye konuştu.

Oyuncularına çalışmalara daha iyi hazırlanmalarını söyleyen tecrübeli teknik adam ‘ Kadroya giremeyen arkadaşlarda daha iyi çalışmalı ve sürekli hazır olmalı bugün girememeniz bir daha girmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sadece daha çok çalışmalıyız, daha iyi olacağız.’ ifadelerini kullandı. Daha sonra yapılan çalışmalarda düz koşu yapan Yeşil Siyahlı oyuncular 5-2 top kapma çalışması, Orta ve şut çalışmalarından sonra çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. 

Şimşek’te hesaplar yapılıyor

İkinci yarıda iyi bir grafik yakalayan ve yoluna namaglup olarak devam eden Afjet Afyonspor’da bu hafta deplasmanda  oynayacakları Tarsuspor takımın yenmenin hesaplarına erken başladı.

Son haftaların flaş ekibi  Afyonspor, evinde konuk ettiği Diyarbekirspor’u 2-0 yenerek, şampiyonluk yolunda kolay, kolay pes etmeyeceğini gösterdi. Yasin Tunçer ve talebelerinde şimdi ise tek hedef hafta sonu oynanacak olan Tarsusspor karşılaşması.

TAKIMA İSTİKRAR GELDİ

Yasin Tunçer yönetiminde başarılı sonuçlar almaya devam eden Mor beyazlılar Diyarbekir karşısında aldıkları galibiyetle evinde yenilemezlik serisini 38 maça çıkartarak zirve yolunda emin adımlarla yürüdüklerini ortaya koydu. Dün Yeni spor kompleksinde bulunan yan sahalarda hafta sonu oynayacağı Tarsusspor maçının hazırlıklarına sakat olan Ömer dışında tam kadro hazırlanan Afyonspor da moraller oldukça yüksek ve yönetimle birlikte takımın neşesi yerinde.

YASİN VE NİHAT  TAKIMDAN MEMNUN

Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Hoca Diyarbekir karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Diyarbekir karşısında iyi bir oyun sonunda farklı galibiyete ulaşan Afjet Afyonspor’da Teknik Direktör başarılı hocalar  oyundan memnun olduklarını söyledi. Başarılı hocalar, “ Biz maçlarımızı kazanalım. Rakiplerin ne yaptığına sonra bakarız. Bizim bu yakaladığımız çıkışta taraftarın da büyük katkısı var. Onlarla bu sonuçlar daha güzel” ifadesini kullandı.