Bir restoranda verilen yemekte konuşan Evciler Kaymakamı Fatih Sayar, 2015 yılının eylül ayında Evciler'de göreve başladığını söyledi.

Üç yıllık görev süresi boyunca verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için çok gayret gösterdiğini belirten Sayar, şöyle konuştu:

"Bu görev ve sorumluluk bilinci içerisinde tarafsız ve adil olarak Evciler'de yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve güler yüzünü göstermeye çalıştım. Her zaman mağdurun, mazlumun yanında olmaya onların derdiyle dertlenmeye çalıştım. Makamım sonuna kadar siz değerli Evciler'lilere hep açık oldu. Bana verilen görevleri yerine getirmenin huzuru ve bütün vatandaşlarımın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Evciler'den ayrılıyorum."

Yemeğe, Kaymakam Fatih Sayar, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Dazkırı ilçe Cumhuriyet Savcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşu çalışanları ile vatandaşlar katıldı.