Evciler ilçesini ziyaret eden Parsak, pazarcı esnafı ve ilçe esnafıyla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Parsak daha sonra ilçeye bağlı Altınova ve Gökçek köylerinde hemşehrileriyle buluştu. Ziyaretlerde Parsak’a ilçe halkı büyük ilgi gösterdi


TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte memleketi Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Şuhut ilçesinin ardından ikinci durağı Evciler ilçesi oldu. 

İlçeye girişinde MHP Evciler İlçe Başkanı Hurşit Çetin ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri Beytullah Bostancı, Mehmet Kocacan, Arif Zıngıldak, Osman Demir, Erol Barutçu, Sabri Duysak ve Mustafa Diyar’da eşlik etti.

ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

İlk olarak ilçenin Pazar esnafını ziyaret eden Parsak, burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa hayırlı işler dilmeyen Parsak, “Afyonkarahisar’ın en güzel ilçeleri arasında yer alan Evciler’de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizin güneyinde yer alan ilçemiz merkeze uzak olsa dahi gönüllerimize en yakın ilçelerimizdendir. Esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diledik. İlçede yaşayan hemşehrilerimizle de bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Tüm hemşehrilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır. Onların desteği ile TBMM’de ilimizi temsil ediyoruz. Biz onların sıkıntılarını çözmeye talip olduk. İnşallah elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağız” dedi. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Pazarcı esnafını ziyaret ettikten sonra MHP heyetiyle çarşı esnafını ziyaret eden Parsak, “Evcilerli hemşehrilerimiz ile ele ele vererek ilçeye yapılabilecek hizmetler konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Ayrıca talep ve isteklerini dinleyerek neler yapılabileceğini masaya yatırdık. Evciler ilçemize fırsat buldukça sık sık geleceğiz” dedi.

PARSAK KÖYLERİ UNUTMADI

İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından Altınova ve Gökçek köylerini ziyaret eden Parsak, hemşehrileriyle kucaklaştı. Evciler’in önemli bir tarım merkezi olduğunu kaydeden Parsak, “Güney bölgesinde yer alan ilçemiz tarımsal alanda oldukça dikkat çekiyor. Altınova ve Gökçek köylerimiz bu anlamda ilçeye en önemli katkıyı sunuyor. Bu köylerimize daha önce de geldik. Yaz dönemi herkes alın teriyle topraktan para kazanmaya çalışıyor. Alın teriyle evlerine ekmek götüren hemşehrilerimizle kucaklaşmaktan dolayı bizlerde inanılmaz mutlu olduk” dedi. 

İLÇE TEŞKİLATIYLA FİKİR ALIŞ-VERİŞİNDE BULUNDU

Daha sonra Evciler MHP İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Parsak, ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Evciler’li hemşehrilerinin tüm sorunlarını kendisine iletmesini isteyen Parsak, “Köylerimizde, kasabalarımızda, ilçelerimizde yaşanan gelişmeleri bizde yakından takip ediyoruz. Evcilerli kardeşlerimiz yaşadıkları sorunları bize hemen iletebilirler. Bizde TBMM’de bu işlerin yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

ÇETİN VE EKİBİNDEN TEŞEKKÜR

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın ilçeye gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür eden Evciler MHP İlçe Başkanı Hurşit Çetin, “Sayın MYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Mehmet Parsak’ı ne zaman arasak anında ulaşabiliyoruz. Tüm sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Sadece konuşarak sorunlar çözülmüyor. Sayın milletvekilimiz konuşmaktan ziyade icraatlarıyla dikkat çekiyor. TBMM’ye ne zaman gidersek bizimle hep yakından ilgilenmiştir. İlçemizin ve halkımızın sorunlarıyla ilgili olarak iletilen konuları anında çözebiliyor. Böyle bir milletvekiline sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Kendisine ve tüm MHP camiamıza başarılar diliyorum” dedi.