58 mahallenin tamamına hizmet götürme faaliyetlerine ara vermeden devam eden Belediye, Başkan Mehmet Zeybek’in talimatları ile asfaltlama çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Ulaşım hizmetlerine büyük yatırımlar yapan Belediye, son olarak Erenler Mahallesinde de başlattığı asfaltlama çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Erenler Mahallesinde şu ana kadar 20 bin metrekarelik alana 4 bin 440 ton asfalt serimi yapıldı.

KONFORLU ULAŞIM İMKÂNI

“Sevdamız Afyonkarahisar” sloganı ile yatırım ve projelerini tek tek hayata geçiren Belediye, Başkan Zeybek önderliğinde ulaşımda güvenliği ve konforu sağlamak adına alt yapısı tamamlanan Erenler Mahallesinin ana arterleri başta olmak üzere ara sokakları ve pek çok noktasında, asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yürütülen asfalt serim çalışmalarıyla yolları uzun ömürlü hale getirerek, konforlu bir ulaşım imkânını hizmete sunuyor.

“ERENLER MAHALLEMİZİ ŞEHRİMİZE YAKIŞIR HALE GETİRİYORUZ”

Tüm mahallelerin talep ve isteklerini dikkate alarak hazırlanan yatırım programları ile hizmetleri sürdürüyor diyen Başkan Zeybek; Belediye olarak yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Erenler Mahallemizi şehrimize yakışır hale getiriyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarına devam ediyor. Şehrimizin başlıca noktaları dışında, önem verdiğimiz mahallelerimizden olan Erenler Mahallemizde yapılan çalışmaların vatandaşlarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. >>EROL UYSAL