Ziyarette engellilerin referandumda kararlarının ‘evet’ olduğunu söyleyen Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt’un çalıp söylediği şarkılara Eroğlu ve Özkal da eşlik etti. 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel’in de katıldığı ziyarette neşeli anlar yaşandı. 

ENGELLİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

Eroğlu ve Özkal’ı engelliler ilgi ve coşkuyla karşıladı. Engelli çocukları tek tek severek, hal ve hatırlarını soran belediye Emine Çoban, engelli minikleri Hatice Eroğlu’yla tanıştırdı. Engellilerin kendilerine yapılanları hiçbir zaman unutmadığı gibi ülkenin ihtiyaçlarını da görmezden gelemeyeceğini belirten Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, engellilerin referandumda tercihlerinin evet olacağını söyledi. Türkiye’nin daha güçlü ve daha gelişmiş ülke olması için engellilerin de 16 Nisan’da üzerine düşeni yapacaklarını belirten Yurt, engellilerin taleplerini de iletti.

YURT’UN ŞARKILARI GÖNÜLLERİN PASINI SİLDİ 

Engellilerin bakanlıklarla ilgili bazı taleplerinin çözümü için Milletvekili Hatice Özkal, ilgili bakanlıkların yetkilileri ile irtibata geçti. Engellilerin küçük olan Kent Konseyi binası için daha geniş bir yer talep etmesiyle ilgili Emine Çoban, konuyu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ileteceğini söyledi. Engelliler Meclisi binasının tamamen dolduğu ziyarette, Dernek Başkanı Mesut Yurt’un uduyla çaldığı şarkılar gönüllerin pasını sildi. Tüm engellilerin hep birlikte söylediği Türk Sanat Müziği eserlerine, Milletvekili Hatice Özkal, Hatice Eroğlu, Emine Çoban ve Ferda Ertürk de şarkıları söyleyerek eşlik etti. İstekleri de geri çevirmeyen Mesut Yurt’tan daha hareketli şakılar isteyen Hatice Eroğlu, Özkal ve Çoban’la birlikte alkışla tempo tuttu. Şarkılı ve türkülü ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.