Kulüp Başkanı Serap Güderler, Engeliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette konuklar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından 23-27 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Goalball Türkiye Şampiyonası müsabakalarına Başkan Burhanettin Çoban’ı davet etti.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi yapılacak müsabakalar hakkında Başkan Çobana bilgi veren konuklar,  200 görme engelli sporcunun ilimizde ağırlanacağını ifade etti. Federasyondan gelenler hakemlerle birlikte yaklaşık 270 kişinin beş gün boyunca ilimizde konaklayacağını bildiren konuklar, Afyonkarahisar Engelliler Spor Kulübünün de turnuvada yerini aldığını bildirdi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerini böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Çoban, şampiyonanın hayırlı olmasını temenni edecek turnuvanın ilimiz spor turizmine büyük katkı yapacağına dikkat çekti.