ADANA (AA) - Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Engel Atlama Anadolu Binicilik Yarışları'nın ilk ayağı Adana'da gerçekleştirilecek.

Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit, kulüpte düzenlenen basın toplantısında, Engel Atlama Anadolu Ligi'nin ilk ayağının 6-8 Nisan tarihlerinde kulüp tesislerinde yapılacağını bildirdi.

Yarışlarda sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirileceğini ifade eden Cerit, etkinlikte elde edilecek ödüllerin otizmli çocuklar için özel eğitim derneğine bağışlanacağını söyledi.

Cerit, etkinlikte ayrıca otizmli çocukların aileleriyle beraber yarışları izleyeceğini ve ödüllerin dağıtımında da görev alacağını kaydetti.

Otizmli çocuklara kulüplerinde eğitmen eşliğinde belli zamanlarda rehabilitasyon eğitimi verileceğini de dile getiren Cerit, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fatoş Başak Şen de Adana Atlı Spor Kulübüne özel çocuklara verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Basın toplantısının ardından otizmli çocuklar kulüpteki atları severek, onları besledi.



Engel Atlama Anadolu Binicilik Yarışları

Engel Atlama Anadolu Binicilik Yarışları

Engel Atlama Anadolu Binicilik Yarışları