Birlik zor durumda. Yenemeyeni dövüyorlar

Rakip, 5 puanla 16. sırada yer alıyor.

Haftaya puan tablosunun 16.  basamağında giren Kocaeli Birlikspor, grubun en zayıf takımı olarak göze çarpıyor. Oynadığı 8 maçta bir galibiyet iki beraberlik ve beş yenilgisi bulunan  rakip takımın sadece 5 puanı bulunuyor. 
Koceli temsilcisi, bu maçlarda 8 gol atıp, 18 gol yedi. Rakip, grubun en az gol atan ve yiyen takımı olarak dikkatleri çekiyor. İlk hafta deplasmanda Menemen Belediyespor’a 4-1 yenilen Koceli ekibi, ikinci haftada evinde Etimesgut Belediyespor’u 1-0’lık sonuç ile geçti. Bu karşılaşmadan sonra deplasmanda Eyüpspor’a 3-2 yenilen Birlik, daha sonra evinde Buca ile 1-1, evinde Sarıyer’e 2-1 yenilirken, deplasmanda İnegöl ile 1-1 kaldı. Evinde bir hayli şansız olan Kocaeli Sancaktepe Belediyespor’a 5-0 yenilmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta Amed deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile dönen Kocaeli ekibi bu hafta Afjet Afyonspor ile evinde karşı karşıya gelecek.

Akıllarda soru işareti var

Mor beyazlı temsilcimizi ligin zayıf takımlarından Kocaeli Birlik karşılaşmasında alacağı sonuç ile ilgili akıllarda soru işareti var.  Bunun sebebi ise bilindiği Afjet Afyonspor’un zayıf takımlara karşı puan yada puanlar veriyor. Bunun en güzel örneği geçtiğimiz hafta yine ligin zayıf halkalarından biri olan Eyüpspor karşılaşmasında yaşanmıştı.