Sandıklı genelinde yüzde 81'lik bir "evet" oyuna ulaşan Yunus Emre Mahallesini tebrik eden Başkan Çöl, mahalle muhtarı ve vatandaşlara teşekkür etti. 

Referandum süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Meclis üyelerine de teşekkür eden Çöl, "İlçe genelinde Cumhurbaşkanına verdiğimiz yüzde 65 'evet' sözümüzü vatandaşlarımızın sayesinde yerine getirdik." dedi.

"Bütün Sandıklı halkından Allah razı olsun" diyen Çöl, şunları kaydetti: "Bu bağlamda yüzde 81 gibi büyük bir 'evet' sonucu çıkan Yunus Emre Mahallemizi de ayrıca tebrik etmek için bugün buradayız. Bizlere vermiş olduğunuz sözü yerine getirdiğiniz için bizler de sizlere teşekkür ediyoruz. Yunus Emre Mahallemiz, şimdiye kadar hak ettiği ama bir türlü ulaşamadığı Sanjete Allah'ın izniyle bizim sayemizde kavuştu. Yatırım için Yunus Emre Mahallemiz, her zaman bizim için önem arz etmektedir. Bizlere vermiş olduğunuz destek ve güven bizi hizmet noktasında cesaretlendirmektedir. İnşallah mahallemiz daha güzel yarınlara el birliği ile ulaşacaktır. Hepinize bir kere daha teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum."